Icoon Wijk initiatieven

Nieuws

Alle nieuws

Icoon Sociale Marktplaats

Wijk initiatieven

Alle initiatieven

speeltuin

Speeltuinen

Spelen en sporten is leuk en gezond en is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van onze kinderen. Spelend wordt de omgeving verkend en ontmoetingen vinden plaats.Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in Ermelo op ‘eigen wijze’ veilig buiten kan spelen in de wijk waar hij of zij woont.

Bent u omwonende van de Hogekamp? Dan kunt u vóór 17 februari 2019 uw ideeën over de inrichting van de speeltuinen delen op de speeltuinen website.

De speeltuinen website

Icoon Activiteiten Kalender

Agenda

  • jan
    26
    2021

    Online bijeenkomst voor wijk zuid

    Op dinsdagmiddag  26 januari 16.00 uur gaan we met elkaar in gesprek over jouw wijk. Wat vind je belangrijk, wat is er nodig etc. Er komt een vaste groep die de kar gaat trekken om de verbinding te leggen met elkaar zodat er gezamenlijk actie kan worden ondernomen. Voor meer info zie nieuwsbericht op onze... Bekijk Artikel

Alle activiteiten

Wilt u zelf een initiatief starten?

Klik op de knop hieronder om uw idee te registreren of om te bekijken of uw idee in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Buren kunnen uw idee ‘liken’, wie weet willen ze samen met u aan de slag.
Natuurlijk kunt u ook het Leefbaarheidsteam benaderen: info@leefbaarheidsteamermelo.nl of 06-53295155

Iedereen heeft ze in Ermelo, een buurman of buurvrouw. Je woont in een wijk met verschillende mensen. Wellicht ken je één of meerdere mensen uit jouw buurt en ben je bekend met verschillende organisaties en verenigingen. Contact hebben met buurtgenoten is niet altijd vanzelfsprekend. Niet iedereen heeft tijd, zin of de mogelijkheid om zijn of haar buurt te leren kennen. Door als buurt samen initiatieven op te zetten of als bewoner hier aan mee te doen vergroot je de kans om anderen te ontmoeten en bouw je aan een positieve relatie. Voorbeelden zijn Burendag of Buitenspeeldag. Tijdens deze brede activiteiten kan er in een ontspannen sfeer contact worden gelegd en mogelijk levert het jou ook nog wat op!

Op de kaart kunt u de laatste actualiteiten lezen en zien welke initiatieven er al zijn genomen. Klik op uw wijk om door te gaan naar de pagina van uw wijk.
Wilt uw zelf een wijkactiviteit organiseren? Voeg uw eigen initiatief toe aan de kaart!