Icoon Wijk initiatieven

Nieuws

Alle nieuws

Icoon Sociale Marktplaats

Wijk initiatieven

Alle initiatieven

speeltuin

Speeltuinen

Spelen en sporten is leuk en gezond en is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van onze kinderen. Spelend wordt de omgeving verkend en ontmoetingen vinden plaats.Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in Ermelo op ‘eigen wijze’ veilig buiten kan spelen in de wijk waar hij of zij woont.

Bent u omwonende van de Hogekamp? Dan kunt u vóór 17 februari 2019 uw ideeën over de inrichting van de speeltuinen delen op de speeltuinen website.

De speeltuinen website

Icoon Activiteiten Kalender

Agenda

 • okt
  03
  2020

  Week van de opvoeding

  Flyer programma Week van de opvoeding oktober 2020 (003)

 • okt
  05
  2020

  Week van duurzaamheid

  De week van 5 t/m 17 oktober 2020 staat in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Door deze week te organiseren willen de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten inwoners de kans geven om ideeën op te doen en om hun leefstijl... Bekijk Artikel

 • okt
  08
  2020

  Ermelo diner

  Op donderdag 8 oktober wordt het Ermelo Diner georganiseerd. Dit staat in het teken van samen eten en contactlegging. Je kan het Ermelo diner zelf organiseren ( op gepaste afstand) Meer informatie nodig? mail naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl

Alle activiteiten

Wilt u zelf een initiatief starten?

Klik op de knop hieronder om uw idee te registreren of om te bekijken of uw idee in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Buren kunnen uw idee ‘liken’, wie weet willen ze samen met u aan de slag.
Natuurlijk kunt u ook het Leefbaarheidsteam benaderen: info@leefbaarheidsteamermelo.nl of 06-53295155

Iedereen heeft ze in Ermelo, een buurman of buurvrouw. Je woont in een wijk met verschillende mensen. Wellicht ken je één of meerdere mensen uit jouw buurt en ben je bekend met verschillende organisaties en verenigingen. Contact hebben met buurtgenoten is niet altijd vanzelfsprekend. Niet iedereen heeft tijd, zin of de mogelijkheid om zijn of haar buurt te leren kennen. Door als buurt samen initiatieven op te zetten of als bewoner hier aan mee te doen vergroot je de kans om anderen te ontmoeten en bouw je aan een positieve relatie. Voorbeelden zijn Burendag of Buitenspeeldag. Tijdens deze brede activiteiten kan er in een ontspannen sfeer contact worden gelegd en mogelijk levert het jou ook nog wat op!

Op de kaart kunt u de laatste actualiteiten lezen en zien welke initiatieven er al zijn genomen. Klik op uw wijk om door te gaan naar de pagina van uw wijk.
Wilt uw zelf een wijkactiviteit organiseren? Voeg uw eigen initiatief toe aan de kaart!