Icoon Wijk initiatieven

Nieuws

Alle nieuws

Icoon Sociale Marktplaats

Wijk initiatieven

Alle initiatieven

WhatsappLogo

WhatsApp

Steeds meer inwoners maken gebruik van een WhatsApp-groep om hun buurt veiliger te maken. Met WhatsApp kunt u buurtbewoners snel waarschuwen bij verdachte situaties. Bijvoorbeeld wanneer een onbekend persoon door het raam van de buren gluurt of vaak rond hangt op straat. Politie, gemeente en het Leefbaarheidsteam Ermelo vinden het oprichten van deze groepen een goed initiatief, omdat de betrokkenheid en attentiewaarde van een buurt wordt versterkt. Naast een preventieve werking leidt het ook tot een verhoogde pakkans van inbrekers. Hieronder vindt u praktische informatie en tips over het effectief gebruik van WhatsApp en het starten van een bewoners WhatsApp-groep met uw buurtbewoners.

Klik hier voor meer informatie

*WIJ KRIJGEN EEN NIEUWE WEBSITE, HET KAN ZIJN DAT JE DAAROM NIET ALLES KAN VINDEN EXCUSES VOOR HET ONGEMAK*

 

Spreekuren:  In de maand augustus zijn er geen spreekuren
Locatie Westerkerk: Dinsdag 9.00- 10.00 uur
Locatie Amaniet: 9.00 – 10.00 uur

Jacqueline Dijkslag 06-45336430
Jolanda Molemaker: 06- 20700580
info@leefbaarheidsteamermelo.nl

Voor aanpassingen omtrent de spreekuren, houdt dan vooral onze website in de gaten.

Icoon Activiteiten Kalender

Agenda

Wilt u zelf een initiatief starten?

Klik op de knop hieronder om uw idee te registreren of om te bekijken of uw idee in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Buren kunnen uw idee ‘liken’, wie weet willen ze samen met u aan de slag.
Natuurlijk kunt u ook het Leefbaarheidsteam benaderen: info@leefbaarheidsteamermelo.nl of bellen met Pieter: 06-32452998 of Jolanda; 06-20700580

Iedereen heeft ze in Ermelo, een buurman of buurvrouw. Je woont in een wijk met verschillende mensen. Wellicht ken je één of meerdere mensen uit jouw buurt en ben je bekend met verschillende organisaties en verenigingen. Contact hebben met buurtgenoten is niet altijd vanzelfsprekend. Niet iedereen heeft tijd, zin of de mogelijkheid om zijn of haar buurt te leren kennen. Door als buurt samen initiatieven op te zetten of als bewoner hier aan mee te doen vergroot je de kans om anderen te ontmoeten en bouw je aan een positieve relatie. Voorbeelden zijn Burendag of Buitenspeeldag. Tijdens deze brede activiteiten kan er in een ontspannen sfeer contact worden gelegd en mogelijk levert het jou ook nog wat op!

Op de kaart kunt u de laatste actualiteiten lezen en zien welke initiatieven er al zijn genomen. Klik op uw wijk om door te gaan naar de pagina van uw wijk.
Wilt uw zelf een wijkactiviteit organiseren? Voeg uw eigen initiatief toe aan de kaart!