Afvalopruimdag op zaterdag 25 maart 2017

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert het Leefbaarheidsteam samen met de gemeente Ermelo van 09.00 tot 12.00 uur de Ermelose afvalopruimdag.

 

Schone buurt

Een schone woonomgeving geeft een prettig en veilig woongevoel. Wij vinden het belangrijk dat inwoners zich betrokken voelen bij het schoon houden van de eigen leefomgeving. Helpt u ook mee met het opruimen van zwerfaval in uw eigen buurt? Zo zorgen we samen voor een schone buurt met een prettig en veilig woongevoel!

 

Natuur

Afval past niet in een natuurlijke omgeving, zorgt voor verstoring en ongewenste verruiging en/of zorgt ongewild voor verspreiding van gecultiveerde planten wat ten koste gaat van de natuurlijke vegetatie.

 

Startsein

Het startsein van de afvalopruimdag zal in het bedrijfsrestaurant Bon Appétit bij Proson, Paul Krugerweg 43 in Ermelo, worden gegeven. Het Leefbaarheidsteam Ermelo zorgt samen met de gemeente Ermelo voor afvalknijpers, afvalzakken, veiligheidshesjes, handschoenen, de afvoer van het afval, een heerlijke lunch, een mooi aandenken en vooral voor een leuke en gezellige morgen. Zoals elk jaar zijn wij afhankelijk van de deelname van voldoende vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. 

 

Wilt u ook de handen uit de mouwen steken?
U kunt zich opgeven voor de afvalopruimdag door  een e-mail met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en aantal deelnemers vóór 13 maart 2017 te sturen naar gemeente@ermelo.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Molemaker, Leefbaarheidsteam Ermelo via 06 20 70 05 80 of Klaas Braamskamp, gemeente Ermelo via (0341) 56 71 81.

 

 

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.