Agenda nieuw seizoen van de Kidsclub Het Veluws Bijtje

Hieronder het seizoenprogramma van de Kidsclub Het Veluws Bijtje voor de periode van 2 november 2016 t/m 8 februari 2017. Op de eerste en de tweede woensdag van de maand, van 14.00 uur tot 15.30 uur. Er is altijd wel wat leuks te doen !

poster-kidsclub

Vanaf november 2016 start het nieuwe seizoen van Kidsclub het Veluws Bijtje voorheen de Kidsclub. Om nog meer kinderen te kunnen betrekken bij Kidsclub het Veluws Bijtje, gaan wij uitbreiden naar Horst! In samenwerking met het Leefbaarheidsteam, Buurtvereniging Horst/Telgt en Ons Huis wordt er iedere éérste woensdag van de maand in Ons Huis, Zeeweg 100 de Kidsclub gehouden. De twééde woensdag van de maand wordt het gehouden bij het jongerenwerk van Welzijn Ermelo, Raadhuisplein 10.

De tijden zijn van 14.00 tot 15.30 uur.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen knutselen, film kijken, sporten, schilderen en wat ze zelf willen.

Kidsclub het Veluws Bijtje is er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar. De kosten zijn € 2,00 per keer of € 7.50 voor 5 keer, middels een strippenkaart.

In de maand november zijn alle kinderen welkom, daarna is aanmelden verplicht. Er is plaats voor maximaal 15 kinderen per keer.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Monique Tuns, bereikbaar op nummer 06 -46 89 30 21 of een mailtje sturen naar jongerenwerk@welzijnermelo.nl

 

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.