Burendag 2016

Op 24 september is het Burendag. Doet uw buurt ook mee?

Burendag is een jaarlijk terugkerend feest, dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt.

Buurten worden immers leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Meer informatie over burendag ?

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.burendag.nl

Buurtcompetitie

Op zaterdag 24 september doen buurten mee aan “De Leukste Straat van Ermelo”. Op die dag brengen burgemeester en wethouders een bezoekje aan alle aangemelde buurtactiviteiten en reiken dan de wisseltrofee met een buurtcadeau uit aan de bewoners van de door hen gekozen “De Leukste Straat van Ermelo”. Een andere buurt ontvangt een cadeau voor een bijzondere buurtprestatie.

Ondersteuning

Het Leefbaarheidsteam biedt u graag ondersteuning bij de voorbereiding en organisatie van uw buurtactiviteit. Landelijk staat de teller inmiddels op een dikke 4100 aangemelde activiteiten !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Leefbaarheidsteam: info@leefbaarheidsteamermelo.nl of bel met 06-20700469 (ma-di-do). Meldt u zich aan vóór 19 september a.s. ! Voor het concreet invullen van deze dag kunt u altijd contact opnemen met Monique Tuns, bereikbaar onder 06-46893021.

Als u met uw buurt mee wilt doen, meldt u dan óók aan voor de Leukste straat van Ermelo.

Buurten die zich voor Burendag aanmelden én dit aangeven via mailto:info@leefbaarheidsteamermelo.nl maken nl. kans op de prijs van de Leukste straat van Ermelo.

 

 

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.