Nationale Buitenspeeldag – aanmelden

Ook dit jaar mag jij weer mee doen aan de Nationale Buitenspeeldag! Speel jij eigenlijk nog wel genoeg buiten? Om dat te bewijzen daag ik jou uit om mee te doen aan de Buitenspeeldag! Op woensdag 14 juni kunnen we alles uit de kast halen om er weer een geslaagde Buitenspeeldag van te maken.

Heb jij de afgelopen jaren ook de hele straat op de kop gegooid en wil je dit nog eens doen? Deze dag is een echte actiedag met spandoeken, folders en heel veel spelende vriendjes en vriendinnetjes. Elke straat, buurt of school kan meedoen. Heb jij  een leuk idee? Laat het ons weten vóór  1 juni en meld je idee aan via onderstaande link.
Wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk straten mee gaan doen en daarom kun jij kans maken op een verrassingsmiddag voor jouw straat/buurt met verschillende buiten- sport en spellen!
Het Leefbaarheidsteam zet zich in om de buurten te motiveren om gebruik te maken van deze dag! Heb je hulp nodig om subsidie of nieuwe dingen te bedenken, schroom dan niet en mail naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl.

Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden.

Wij zien jullie graag op 14 juni 2017

 

 

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.