Nationale Buitenspeeldag 2018

Binnenkort is het weer zo ver, buitenspeeldag in Ermelo.  Sinds 1994 wordt er in Nederland elk jaar een Nationale Buitenspeeldag gehouden. Op die dag worden overal in ons land straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen.
Klein feitje uit Ermelo, Een deel van de Suikerbakker viert dit jaar hun 10de editie!

De Buitenspeeldag heeft ook een positieve invloed op de onderlinge contacten, onder buurtbewoners van alle leeftijden. Samen bij de spelende kinderen een kopje koffie drinken en elkaar ontmoeten.

Tijdens deze dag organiseren de kinderen in de wijk, samen met ouders verschillende activiteiten in de wijk. Dit kan van alles zijn, straatspelletjes, waterpret, een springkussen als het maar lekker buiten bewegen is. Het Leefbaarheidsteam zet zich samen met Heel Ermelo Beweegt ook dit jaar weer in voor de buurt. Heel Ermelo beweegt biedt spelmateriaal te leen aan en willen zelfs waar nodig assisteren in de wijk! Daarnaast heeft het Leefbaarheidsteam een bedrag van 75 euro beschikbaar per straat( of delen daarvan) om spelmateriaal te huren of aan te schaffen zoals bijvoorbeeld een springkussen. Wel vragen wij hier voor een leuke foto met een korte tekst, zodat wij dit op onze website kunnen plaatsen.

Mochten er nog hekken nodig zijn, kunt u dit ook bij ons melden, wij zorgen er voor dat deze dan geleverd worden in de wijk.

Wij wensen alle kinderen alvast heel veel plezier!

Zijn er nog vragen, opmerkingen of wilt u reserveren? Dan kunt u mailen naar Monique, info@leefbaarheidsteamermelo.nl

 

 

 

 

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.