Het Ontbijt van Ermelo op zaterdag 28 mei 2016

image

 

Goedemorgen Ermelo!
Zo beginnen we met elkaar om 09.00 uur het “Ontbijt van Ermelo”. Op zaterdag 28 mei worden in de Stationsstraat ontbijttafels geplaatst om elkaar te ontmoeten bij het Ontbijt van Ermelo.

Dit omdat alle Ermeloërs meedoen in onze leefgemeenschap. Dat betekent elkaar ontmoeten, elkaar (aan)spreken, naar elkaar luisteren en elkaar willen en kunnen begrijpen. Stimuleren waar kan en helpen waar nodig! Het ontbijt van Ermelo is de plek om dit vorm te geven.

Winst voor de Ermeloër!
Ruim 26.000 mensen. Jong, oud, prat op het verleden en nieuwsgierig naar de toekomst. Ondernemend, creatief en inspirerend met, voor en door elkaar! Elke Ermelose burger kan meedoen in dit eenvoudige plan: Samen Ontbijten! Je schuift aan, drinkt, vertelt, eet, luistert, geniet en gaat samen verder! Voorwaarde is wel dat je je aanmeldt en een toegangsbewijs hebt.

Drie goede redenen om mee te doen!

* Lokale goede doelen krijgen de opbrengst van dit project!
* Ermelo op de kaart en een sociaal economische boost voor alle Ermeloërs!
* Onderling binding en samenwerking in Ermelo stimuleren!
Winst voor lokale goede doelen!

sc Devedo www.devedo.nl
Avond4daagse Ermelo www.avondvierdaagseermelo.nl
NMP Ermelo www.nmpermelo.nl
Damaris www.driestroomhuisdamaris.nl
Voedselbank Haderwijk Ermelo www.voedselbankharderwijk.nl
Kansen
Een unieke kans voor regionale en de Ermelose ondernemers. Kans om een breed publiek te bereiken. Productpresentatie, naamsbekendheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een gezicht te geven aan de veelzijdigheid van Ermelo. Een bijdrage kan op velerlei manieren. Middelen en financiën die beschikbaar worden gesteld kunnen rekenen op ruimte om je zelf te presenteren bij of zelfs aan de ontbijttafels.

Contact
Voor vragen: info@ontbijtvanermelo.nl

|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.