Het Ermelodiner

 

Zomer
De afgelopen weken hebben we een aantal warme dagen gehad. Mensen zijn volop buiten en komen elkaar daardoor tegen in het centrum, tijdens het wandelen of het tuinieren. Denkt u zo’n moment ook: “ Waarom is dat er eigenlijk niet van gekomen in de herfst en de winter?”  Dan is het Ermelodiner iets voor u. De eerste voorbereidingen worden nu al getroffen zodat op 6 oktober een groot aantal inwoners uit Ermelo elkaar ontmoet en geniet van een zelfgemaakt buffet.

Het Ermelodiner
Ermelo is kleurrijk: Ouderen en jongeren, Ermeloërs die hier geboren zijn en Ermeloërs met een andere culturele achtergrond, mensen met een goede of minder goede gezondheid, mensen met een beperking, enz. Al etend en pratend is er tijd om de ander te ontmoeten en te ontdekken welke kleurrijke inwoners Ermelo heeft.
Jaren geleden is het Ermelodiner voor het eerst gestart door een enthousiaste inwoonster, met ondersteuning van het Leefbaarheidsteam. Een citaat van haar: “Met dit Ermelo diner wil ik inwoners inspireren om zelf ook een Ermelo diner te gaan organiseren. Elkaar ontmoeten en beter leren kennen is een eerste stap naar meer begrip voor elkaar, tolerantie en iets met elkaar doen voor een prettig Ermelo voor iedereen. “

Iets voor u?
Als u deze zomer weer mensen tegen komt buiten en u wilt in de najaar ook leuk contact blijven houden; denk aan het Ermelodiner. Het is een leuke manier op dorpsgenoten te ontmoeten. Het is aan u of u iets voor een grote groep wilt organiseren of een klein clubje dat bij u aan de keukentafel past. En of u dat zelfstandig organiseert of met hulp van het Leefbaarheidsteam. Reserveer donderdag 6 oktober alvast  in uw agenda en overleg met buren of vrienden hoe u een gezellige maaltijd met elkaar kunt regelen.
Het Leefbaarheidsteam kan u helpen door ideeën aan te dragen, een draaiboek aan te leveren of mee te zoeken naar een locatie  voor het diner.
Wilt u meedoen met het Ermelodiner? Vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden? Mail ons: info@leefbaarheidsteamermelo.nl

« « |

Commententaren zijn gesloten.