Nieuwe wijkregisseur Ruth

Dit najaar zijn 2 nieuwe leden toegevoegd aan ons team. Van harte welkom Ruth!

Hallo, ik ben Ruth van Raaijen en ik versterk vanaf september het Leefbaarheidsteam vanuit mijn rol als wijkregisseur. Ik ben een geboren en getogen Ermeloër en heb dan ook heel veel zin om bij te dragen aan de leefbaarheid in ‘mijn’ dorp.

Bij het Leefbaarheidsteam zetten we ons in om van de Ermelose wijken een fijnere leefomgeving te maken. We proberen de saamhorigheid in de buurten aan te jagen op verschillende manieren. Als wijkregisseur denk ik mee over hoe bewonersinitiatieven gerealiseerd kunnen worden en verbind ik de juiste mensen met elkaar; ik ben de schakel tussen gemeente, inwoner en eventuele betrokken instanties.

Ik heb al veel gehoord over mooie initiatieven die gerealiseerd zijn en dat maakt me alleen maar enthousiaster om mijn steentje hieraan bij te dragen. Het is gaaf om te zien dat iets relatief simpels, zoals het plaatsen van een picknickbank, bij kan dragen aan de saamhorigheid in een buurt. Maar ook bij de grotere projecten vind ik het fascinerend om te zien wat er kan worden bereikt als straten, buurten of wijken samenwerken; op die manier wordt 1 + 1 meer dan 2!

Binnenkort stellen we Kim Dijkgraaf aan je voor!