Uitnodiging Ermelo Diner

Beste inwoner van Ermelo,

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Ermelo diner op donderdag 28 september 2023.

Het Ermelo diner is een variant op het nationaal integratie diner. Dit werd tot drie jaar terug jaarlijks in heel Nederland georganiseerd voor mensen vanuit verschillende culturen.  
In Ermelo willen wij mensen de gelegenheid geven anderen te ontmoeten en te leren kennen vanuit verschillende culturen maar ook vanuit verschillende leeftijdscategorieën, visies, geloven, leefsituaties en gezondheidssituaties. Ermelo is kleurrijk, dat mag gezien worden.
Quote van de initiatiefneemster van het Ermelodiner: “Elkaar ontmoeten en beter leren kennen is een eerste stap naar meer begrip voor elkaar, tolerantie en iets met elkaar doen voor een prettig Ermelo voor iedereen.”

Dit jaar kunt u kiezen op welke locatie u aanschuift:

Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16. Inloop 17.45 uur, start diner 18.00 uur. Wij vragen u en de andere genodigden om een eigen gemaakt gerechtje mee te nemen vanuit uw eigen achtergrond. Op deze manier ontstaat een kleurrijk buffet waar we gezamenlijk van kunnen eten. Viainfo@leefbaarheidsteamermelo.nl kunt u zich aanmelden voor deze locatie, graag voor 25 september. Vermeld met hoeveel personen u komt en welk gerecht u meeneemt.

Ontmoetingsruimte De Vleugel, Oude Nijkerkerweg 4.  Inloop 16.30 uur, start diner 17.00 uur.  Wijkbewoners koken een menu voor u met een voor- hoofd-, en nagerecht uit verschillende culturen. Er staat een pot op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Daarvan worden de kosten betaald. Via info@ermelowest.nl kunt u zich aanmelden voor deze locatie, graag zo snel mogelijk.

 

Met kleurrijke groet,
de organisatie van het Ermelodiner

Leefbaarheidsteam Ermelo, Welzijn Ermelo, Stichting Present, Chriselijk college Groevenbeek, De Parasol, Wijkvereniging West en de Gereformeerde Kerk.