Actie Hart onder de riem + aanmeldformulier

De decembermaand ligt al weer geruime tijd achter ons. Door de Corona-pandemie hebben velen de kerstdagen anders doorgebracht dan normaal. Creatievelingen kwamen met geweldige ideeën om een gevoel van samenzijn te creëren. Denkt u bijvoorbeeld aan de vele digitale kerstvieringen, het vormen van digitale zangkoren, met iedereen in de hele straat dezelfde versiering voor het raam hangen of het opzetten van een buurtkerstboom. Wat zou het mooi zijn als we hier dit jaar gewoon mee door gaan!

Nu de Coronamaatregelen strenger zijn geworden en al zolang duren, kan het niet anders dan dat er meer mensen zijn die zich eenzaam voelen. U ziet vast wel mensen in uw straat of buurt die een groot gedeelte van de dag alleen voor het raam zitten. Of is er een nieuwe bewoner in de straat die nog niemand kent? Kortom, wilt u iemand opbeuren? Dan kunt u mee doen aan de actie van de Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Beide organisaties willen via deze weg Ermeloërs oproepen mee te doen aan de actie ‘Hart onder de riem’. Rotaryclub Ermelo-Putten stelt 100 zakjes met gevulde hartkoeken van de warme bakker beschikbaar. Via  dit formulier kunt u zich t/m vrijdag 5 maart opgeven. U ontvangt bericht waar u op woensdagochtend 10 maart de koeken kunt ophalen. Vervolgens gaat u de verrassing die dag of de opvolgende dagen bezorgen. U maakt een praatje en wellicht lokt het een uitnodiging uit voor kopje koffie of thee. ‘Kom even binnen, wat leuk! Zullen we afstand houden? Neemt u daar plaats, dan ga ik hier zitten. We moeten wel voorzichtig zijn natuurlijk…’

Helpt u ons mee om het gevoel van samenzijn en saamhorigheid te versterken in Ermelo? Geef een kennis, buur of buurtgenoot op. U kent de leefsituatie rondom u heen het beste. Wilt u iemand aanmelden, maar liever telefonisch? Neem dan contact op met Jolanda Molemaker van het  Leefbaarheidsteam, T: 06 207 005 80. Op onderstaande tijdstippen is zij hiervoor bereikbaar:
Donderdag 25 februari 10.00 – 14.00 uur,
Vrijdag 26 februari 11.00 – 13.00 uur en
Dinsdag 2 maart 13.00 – 15.00 uur

 

 

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.