Bijeenkomst voor wijk Zuid

Werkgroep SamenZUID nodigt inwoners van wijk Zuid uit voor een bijeenkomst, om de wijk samen mooier te maken. Tijdens de bijeenkomst gaan deelnemers aan de slag met verschillende belangrijke onderwerpen voor de wijk. 

Wanneer en waar is de bijeenkomst?

Datum woensdag 23 februari
Tijd van 19.30 tot 21.00 uur (inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur)
Locatie IJsclub de Kanovijver, Suikerbakker 40 (toegang alleen met geldig corona toegangsbewijs)

Wat gaan we doen?

Van de informatie die is opgehaald tijdens eerdere buurtkoffie’s maakten we een wijkkaart. De wijkkaart laat zien welke onderwerpen u belangrijk vindt. Tijdens de bijeenkomst gaan we met elkaar aan de slag met de onderwerpen van de wijkkaart. We hopen dat een aantal deelnemers daar na de bijeenkomst een vervolg aan wil geven.

Meld u aan

U kunt zich voor de avond aanmelden via dit formulier. Daar kunt u ook uw interesse voor een onderwerp aangeven. Weet u nog niet waar u het liefst over wilt praten? Dat geeft niet, u bepaalt tijdens de bijeenkomst waar u bij aansluit. Heeft u al eerder aangegeven welk onderwerp u belangrijk vindt? Geef dat dan nog een keer duidelijk aan.

Past 23 februari niet in uw agenda maar wilt u wel informatie over het vervolg? Vul dan ook het formulier in en we houden u op de hoogte.

Werkgroep SamenZuid

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.