Burendag 26 september 2020

Dit jaar vieren we burendag op 26 september.
Dit jaar zal het iets anders gaan dan andere jaren. We houden voldoende afstand van elkaar en we vieren het op een veilige manier, voor de deur. Gelukkig kunnen we met de 1.5 m nog wel gezellig praten, samen eten en drinken en voor wie daar behoefte aan heeft een spelletje doen.

Ga jij ook burendag vieren? Dan volgen hier enkele tips.

  • Samen Barbecueën? Vraag iedereen zelf zijn eigen glas en bestek mee te nemen.
  • Voor extra sponsoring en tips ga naar burendag.nl

Leukste straat van Ermelo

Het Leefbaarheidsteam organiseert tijdens burendag ook altijd de “Leukste straat van Ermelo”. Als je je aanmeld komen wij kijken wie de leukste, origineelste, gezelligste en beste georganiseerde buurtbijeenkomst heeft.
Afgelopen jaar heeft de Lijsterlaan deze slogan in de wacht gesleept. Ze hebben een mooi winterpakket gewonnen dat ook dit jaar weer de prijs zal zijn.
Het pakket bevat o.a. een kerstboom, glühwein, chocolademelk en koekjes. Vind jij dat jullie straat de leukste is?
Meldt dan jullie burendag aan via  https://www.leefbaarheidsteamermelo.nl/nieuws/aanmelden-leukste-straat-van-ermelo-2020-burendag/ 
Wij komen dan graag langs om te kijken. Aan het eind van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nestkastjes:
Mocht je de kinderen in de wijk aan het werk willen zetten, dan kan je ook vogelhuisjes bij ons reserveren. Dit is een  nestkastje dat als pakket wordt aangeleverd en zelf in elkaar gezet moet worden. Daarna mogen ze geschilderd worden.
Het zijn nestkastjes die geschikt zijn voor koolmeesjes. Dus door deze kastjes op te hangen help je de eikenprocessierups te bestrijden en het staat natuurlijk hartstikke leuk in de straat!
Reserveren kan via info@leefbaarheidsteamermelo.nl De nestkastjes zijn gratis op=op.

 

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.