De gezelligst verlichte straat 2021!

Vorig jaar is het Leefbaarheidsteam gestart met de pilot gezelligst verlichte straat 2020.
De dagen worden korter, en in tijden van sociale afstand, die helaas nog steeds aan de orde van de dag zijn, kunnen de korte dagen ons soms best wel aanvliegen. Misschien heb je daar niet zo veel last van doordat je een goed sociaal netwerk hebt, maar er zijn genoeg mensen om ons heen die dat niet hebben.

December is een maand waarin we normaal gesproken extra naar elkaar omkijken, maar door de sociale afstand die wij moeten aanhouden is dat nu best een uitdaging. Om die reden loven wij een prijs uit aan de straat, het buurtje, woonblok of hofje dat het gezelligst is aangekleed met verlichting.’’

Tegoedbon

De straat met de leukste verlichting verdient een tegoedbon, die te besteden is voor een gezamenlijke activiteit voor in de tijd dat de Covid19 maatregelen dat weer toelaten.

Voorwaarde

Er is één voorwaarde waaraan je moet voldoen. Als initiatiefnemer(s) moeten er zoveel mogelijk adressen betrokken worden bij het versieren. En probeer juist het adres er eens bij te betrekken dat normaal gesproken de voordeur dicht houdt.’’


Opgeven

Doe jij mee met je straat, buurtje, woonblok of hofje? Opgeven kan tot 15 december via info@leefbaarheidsteamermelo.nl 
Geef je straat en de deelnemende huisnummers door.

Als je je hebt opgegeven komt het Leefbaarheidsteam op zaterdag 18 december tussen 16.00 en 17.30 langs bij de opgegeven locaties met koek en zopie.) Diezelfde avond wordt de winnaar bepaald als alle lichtjes branden.

 

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.