Deelnemers Jasmijnweg/Kamperfoeliehof & Jasmijnweg winnaar verkiezing gezelligst verlichte straat.

ERMELO- Afgelopen zaterdag hebben zeker 10 straten meegedaan aan de verkiezing “gezelligst verlichte straat” van het Leefbaarheidsteam Ermelo.
Het doel van deze verkiezing is uiteraard de straat mooi verlichten, maar met name ook de saamhorigheid terug zien in de wijk. “Die saamhorigheid is moeilijk in te zetten tijdens de pandemie want je kan vrij weinig” maar samen in je straat lampjes ophangen bij je eigen huis en op afstand een warme chocolademelk drinken moet zeker lukken.

Dit was goed terug te zien zaterdagavond. O.a. op de Oude Telgterweg en Jasmijnweg stonden de vuurkorven nog aan en onder een genot van een warm drankje werd er samen genoten van de muziek en de verlichting .

Helaas was het in de ochtend tijdens het versieren niet al te best weer, door de regen was het niet echt uitnodigend om buiten te staan.  Op de Jasmijnweg trokken de bewoners zich niets aan van het weer. Zij waren met elkaar de boel aan versieren met zelf gemaakte sterren.

Andere straten die flink hebben uitgepakt zijn de Kolevaarserf, Seringweg, Hamburgerweg, Korte Haeg en de Klaverlaan. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Winnaar
Na alle mooie straten langs te zijn geweest, moet er ook een winnaar uit de bus komen.
Dit jaar is gekozen voor de Jasmijnweg/Kamperfoeliehof & Jasmijnweg. Deze straat is in 2 delen versiert. De prijs van maximaal 500 euro wordt verdeeld over twee deelnemers.
Wanneer het weer mogelijk is kunnen zij misschien een groot buurtfeest geven met elkaar.
Binnenkort wordt de cheque symbolisch overhandigd.

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.