Ermelo centrum heeft het!

Maar wat heeft het centrum van Ermelo dan? Kom dat ontdekken op woensdagmiddag 2 mei om 14.00 uur en maak kans op een leuke prijs. Er is een route uitgezet voor kinderen van 10 jaar en ouder die in het centrum wonen. Jongere broertjes en zusjes mogen natuurlijk mee lopen. Neem ook een volwassene (ouder) mee om de weg te vinden door het hele centrum.

De tocht, die ongeveer een uur duurt, loopt langs verschillende plekken in het centrum. Over deze plekken worden vragen gesteld. Op deze manier kunnen kinderen kijken hoe goed zij hun omgeving kennen. Ook is er ruimte om eigen ideeën en verbeteringen aan te dragen én er is een leuke prijs te verdienen. Daarvoor hoeft alleen de ingevulde vragenlijst te worden ingeleverd.

Start: Woensdagmiddag 14.00 bij Welzijn Ermelo, Raadhuisplein 10. Tot 16.00 uur kan de vragenlijst worden ingeleverd op hetzelfde adres. Van 14.00 tot 16.00 is het Leefbaarheidsteam Ermelo aanwezig om informatie te geven over deze tocht en in gesprek te gaan met bewoners van Ermelo centrum. Ook bewoners die niet mee doen met deze tocht, zijn welkom om dan een kop koffie of thee te drinken met het Leefbaarheidsteam Ermelo. Het Leefbaarheidsteam is er om initiatieven te ondersteunen die in de wijken worden georganiseerd. Het kan gaan om Burendag maar ook om activiteiten die de buurt of bewoner zelf heeft bedacht.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.