Ermelo maakt zich klaar voor Burendag

Oplettende inwoners hebben de banners van Burendag al zien hangen in de wijken. Zaterdag 24 september is het zover. Dan zijn er in diverse straten in diverse wijken activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdag 23 september is er al een voorproefje in de Parasol en de Amaniet. Inloophuis de Parasol heeft zelfs een heel dagprogramma om de buurt te vermaken. Zo kan er koffie en thee gedronken worden met keuze uit diverse zelfgebakken taarten. De Julianaschool stuurt een klas met enthousiaste zangertjes en zangeresjes zodat de aanwezigen op het terras uit volle borst kunnen meezingen met “zag twee beren broodje smeren” en “de wielen van de bus”. Daarna volgt wat lekkers voor jong en oud. ‘s Middags is er een workshop en worden de gezelschapsspelen uit de kast gehaald.
parasol-2016

Bij woonzorgcentrum de Amaniet komt bassischool de Cantharel op bezoek. Tijdens deze sport- en spelmiddag kunnen bewoners van de Amaniet samen met buurtbewoners de activiteiten bekijken en aanmoedigen. Stoelen worden aangeschoven zodat iedereen van de zon en het kinderspel kunnen genieten.

amaniet-2016

 

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.