Feestelijke opening Westflank

De vernieuwde Westflank is vrijdag 13 juli feestelijk geopend door de Gemeente, de aannemer, Wijkvereniging West, basisschool de Arendshorst en omwonenden.  Feestelijk want de  Westflank is nu veiliger voor iedereen het verkeer kan beter doorstromen.
De vernieuwing van de Westflank bestaat uit een nieuwe inrichting van de Oude Nijkerkerweg, de Arendlaan en de Volenbeekweg Het betonnen fietspad is verlengd en op de krising Oude Nijkerkerweg – Telgterweg is een rotonde aangelegd.

Wethouder Leo van der Velden en leerlingen van basisschool de Arendshorst openen de nieuw aangelegde rotonde. Deze keer wordt het lint niet doorgeknipt maar de hele stoet fietst er doorheen. Daarna volgen toespraken van de wethouder, directeur van de Arendshorst en de penningmeester van Wijkvereniging West. Tot slot van het formele gedeelte volgt de onthulling van het nieuwe spandoek van de Wijkvereniging. Dankzij het mooie weer kunnen aanwezigen daarna in de buitenlucht genieten van een lunch. Tegen die tijd gaan de teamleden van het Leefbaarheidsteam al weer op weg naar de volgende activiteit maar tot die tijd kunnen we met de aanwezigen vieren dat de Westflank nu een feit is.


Ook de Wijkvereniging doet verslag van de feestelijkheden.
En de lokale kranten het Kontakt en Ermelovannu.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.