Herinrichting openbare ruimte Kolevaarserf


Bewoners van de Kolevaarserf zijn inmiddels geruime tijd in overleg met het Leefbaarheidsteam en de gemeente. Zij willen de speellocatie die er was omvormen tot een ontmoetingsplek voor de buurt met groen en een nieuwe speellocatie.

Na het maken van plannen is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De uitvoering is danook in volle gang. De oude begroeiing en speelvoorzieningen zijn weggehaald. De grond is gereed gemaakt voor de nieuwe beplanting en betegeling. De betegeling is inmiddels klaar en de picknickbank die de buurt heeft gewonnen tijdens de wedstrijd “De Leukste Straat van Ermelo” is geplaatst.

Op de foto ziet u hoe het staat met de vorderingen. Binnenkort gaan medewerkers van het team Wijkservice (onderdeel van de gemeente) samen met bewoners hagen poten. Daarvoor krijgen zij ondersteuning van een minikraan. Er wonen veel gezinnen met kinderen aan de Kolevaarserf, dus de minikraan zal ongetwijfeld veel bekijks krijgen van het jonge publiek. Op deze manier wordt werken aan de ontmoetingsplek gelijk een buurtactiviteit.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.