Het Ermelodiner

Het Ermelodiner is een variant op het nationaal integratiediner. Dit wordt jaarlijks in heel Nederland georganiseerd voor mensen vanuit verschillende culturen. In Ermelo willen wij mensen de gelegenheid geven anderen te ontmoeten en te leren kennen vanuit verschillende culturen maar ook vanuit verschillende leeftijdscategorieën, visies, geloven, leefsituaties en gezondheidssituaties. Ermelo is kleurrijk, dat mag gezien worden.
Zoals de initiatiefneemster van het Ermelodiner zegt: “Elkaar ontmoeten en beter leren kennen is een eerste stap naar meer begrip voor elkaar, tolerantie en iets met elkaar doen voor een prettig Ermelo voor iedereen.”

Jubileumjaar
Dit jaar wordt het Ermelodiner voor de 5e keer georganiseerd. Als u inwoner van Ermelo bent, andere inwoners wilt ontmoeten en een eigen gemaakt gerecht mee wilt nemen, dan bent u van harte uitgenodigd om ons jubileum mee te vieren. Er is plek voor een kleine 100 mensen. Aanmelden is daarom noodzakelijk. Dit kan uiterlijk tot 2 oktober. Reageert u alstublieft snel. Vol is echt vol.

Eigengemaakt gerecht meenemen
Voor dit diner nemen alle genodigden een eigengemaakt gerecht mee dat past bij de eigen achtergrond. Wat neemt u mee? Als u een warm gerecht maakt, wilt u dit dan alstublieft al warm meenemen? Wij zorgen voor warmhoudplaatjes. Er is beperkt mogelijkheid om op locatie iets op te warmen. Als u bij uw aanmelding aangeeft dat opwarmen nodig is dan kunnen wij u daar mee helpen.

Waar wordt het Ermelodiner gehouden?
Datum : donderdag 10 oktober 2019
Tijd      : 18.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur)
Locatie: ’s Heeren Loo, restaurant ‘de Oude School’ aan Witteland 4 te Ermelo
Staat het al in uw agenda? Wel eerst aanmelden natuurlijk!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@leefbaarheidsteamermelo.nl of telefonisch via Jolanda Molemaker, de opbouwwerker van het Leefbaarheidsteam, T:06-20700580.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.