Iets nieuws in Speuld

Op donderdag 5 juli werd er iets nieuw gepresenteerd in Speuld. Door enkele fanatieke tuinliefhebbers van Speuld Plus is er een dorpstuin opgericht. In  het voorjaar is er al een start gemaakt. Het resultaat is een lust voor het oog, een prachtige tuin met mooie gewassen. In het bijzijn van vele buurt bewoners en een delegatie van de gemeente Ermelo werd de tuin geopend en werd ook de naam van de tuin bekend gemaakt. Voor het bedenken van een naam was een prijsvraag georganiseerd. De naam is geworden “Neeltje Paotershof”. De naam is bedacht door Jan Essenburg, de 5 kilo aardappelen uit de tuin is bij familie Essenburg bezorgd.
De tuingroep heeft vele complimenten in ontvangst mogen nemen. Van Welzijn Ermelo mochten we een appelboompje in ontvangst nemen welke we een mooi plaatje in de tuin zal krijgen. Het was een leuk evenement waar we met plezier aan terug denken.

Bron: site van Speuld plus
Zie site voor meer foto’s

Het Leefbaarheidsteam was uiteraard aanwezig bij de onthulling van de naam. We hebben zelfs een mooi boeketje met bloemen uit de tuin gekregen en kregen de gelegenheid om een klein woordje te doen. De tuin lag er mooi bij. De betrokken Speuldenaren hebben fraai werk geleverd.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.