Kerstbomenactie 2016: Maak kans op een (gratis) buurtkerstboom !

img_1107

Wilt u samen met uw buren een kerstboomfeest houden om elkaar beter te leren kennen of de samenhang in de buurt te vergroten? Dan kunt bij het Leefbaarheidsteam Ermelo in aanmerking komen voor een buurtkerstboom.Het kerstboomproject is bedoeld om buurten/ buren in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten. Door bijvoorbeeld gezellig met de buurt een borrel te organiseren rondom de kerstboom of een gezellige winter-activiteit. Wilt u ook in aanmerking komen voor een buurtkerstboom?

Bedenk samen met uw buurt een activiteit en laat ons weten wanneer deze activiteit plaatsvindt. Na aanmelding loot u mee voor één van de 10 buurtkerstbomen. Krijgt uw buurt een kerstboom dan hoort u uiteraard waar en wanneer u de boom kunt ophalen.

De organisatie is in handen van het Leefbaarheidsteam Ermelo. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@leefbaarheidsteamermelo.nl

Voorwaarden:

– Na aanmelding ontvangt u van het Leefbaarheidsteam een bon voor een buurtkerstboom. Deze bon kunt u alleen inruilen bij:

G. v.d. Kamp, Watervalweg 135, voor een kerstboom van ongeveer 2,5 meter.

– De kerstboom dient u in de aangemelde straat te plaatsen in overleg met de buurt.

– Houdt u rekening met de doorgang van hulpdiensten.

– Bij het gebruik van een verlengsnoer voor de verlichting dient de kabel geen struikeldraad te worden. Probeer eventueel de kabel onder een matje weg te werken.

– De kerstboom dient uiterlijk 14 januari 2017 weer te zijn verwijderd uit de straat. De kerstboom dient u zelf af te voeren of te laten versnipperen op de diverse punten in de gemeente. Deze locaties worden door de gemeente Ermelo in de krant bekend gemaakt.

Ga hier naar het aanmeldformulier.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.