Nieuwe buurtbeheerder en Wijkondersteuner in wijk west!

Bij Uwoon hebben per 1 april twee buurtbeheerders hun werkgebieden geruild. Acca de Boer die bij velen in de wijk bekend is gaat in Harderwijk werken en haar collega uit Harderwijk komt naar Ermelo. Hij stelt zich aan de bewoners van Ermelo-West voor.
Mijn naam is Ahmet Nazligul, ik ben 45 jaar oud. Ik werk al 19 jaar bij UWoon. Met veel plezier heb ik het team van leefbaarheid in Harderwijk versterkt. Nu is het tijd om een nieuwe start te maken in Ermelo. Mijn ambitie is dat ik graag leefbare buurten wil creëren, waar mensen met veel plezier en woongenot blijven wonen. Ik hoop dat ik dit ook een lange tijd kan uitoefenen in Ermelo. Er is al kennis gemaakt met de netwerkpartners. Nu is het tijd om kennis te maken met onze huurders. Ik hou van werken met mensen, daar ga ik mij voor inzetten. Graag tot ziens in Ermelo-West.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, baard en buitenshuis

Froukje Cornet stelt zich voor: Op 1 april ben ik begonnen als wijkondersteuner in Ermelo-West. Ik ben 38 jaar en woon zelf ook in Ermelo-West, samen met mijn man en twee kinderen van 4 en 7 jaar. Mijn favoriete plekje in de wijk is het ommetje vanaf de rotonde bij de Westerkerk, langs de wijngaard en de moestuinen (al is dat stiekem natuurlijk alweer Telgt). Ik vind het onwijs tof om in mijn eigen wijk aan de slag te gaan. Ik zal gaan samenwerken met de Wijkvereniging Ermelo-West en met het Leefbaarheidsteam, maar voornamelijk hoop ik veel buiten te zijn in de wijk. In de komende periode zullen de inwoners van Ermelo-West meer van mij gaan zien en zal ik delen wat ik als wijkondersteuner voor de wijk wil gaan betekenen. Ik kijk er naar uit mijn buurtgenoten te ontmoeten in een van de speeltuinen, bij de PLUS of gewoon op straat in  Ermelo-West!
Groetjes Froukje

« « | » »

Commententaren zijn gesloten.