NL Doet en het Leefbaarheidsteam gaan voor een schoon Ermelo!

Afvalopruimdag tijdens NLdoet op vrijdag 11 maart

 

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseert het Leefbaarheidsteam samen met de gemeente Ermelo van 9.00 tot 12.00 uur de Ermelose afvalopruimdag. Het startsein wordt gegeven bij Proson, Paul Krugerweg 43 in Ermelo. Helpt u ook mee met het opruimen van zwerfaval in uw eigen buurt? Zo zorgen we samen voor een schone buurt met een prettig en veilig woongevoel!

 

NLDoet

Dit jaar sluiten wij met de afvalopruimdag aan bij NLDoet. Het Oranje Fonds organiseert op 11 (en 12) maart, samen met duizenden organisaties in het land, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL Doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

 

Schone buurt

Een schone woonomgeving geeft een prettig en veilig woongevoel. Wij vinden het belangrijk dat inwoners zich het hele jaar betrokken voelen bij het schoon houden van de eigen leefomgeving. Er zijn al een aantal inwoners actief die in hun eigen straat/wijk het zwerfafval opruimen. Dat ondersteunt het Leefbaarheidsteam van harte. Het zou geweldig zijn als er nog meer inwoners zijn die zich daarvoor opgeven.

 

Wilt u ook de handen uit de mouwen steken? U kunt zich opgeven voor de afvalopruimdag door een e-mail met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en aantal deelnemers vóór 6 maart 2016 te sturen naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl óf gemeente@ermelo.nl. Tijdens de afvalopruimdag wordt er gezorgd voor afvalknijpers, afvalzakken, veiligheidshesjes, de afvoer van het afval, een leuk aandenken en vooral voor een leuke en gezellige morgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Molemaker, Leefbaarheidsteam Ermelo via 06 20 70 05 80 of Klaas Braamskamp, gemeente Ermelo via (0341) 56 71 81.

 

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.