Op de Nationale Buitenspeeldag (8 juni a.s.) kan uw wijk/straat een actieve sport- en spelmiddag winnen !

jantjebeton    image
Op woensdag 8 juni a.s. wordt er in heel Nederland, op initiatief van Jantje Beton weer de nationale buitenspeeldag georganiseerd. Dus op die dag wordt er vooral bewogen !

In onze gemeente zet het Leefbaarheidsteam Ermelo zich in om de buurten te motiveren om gebruik te maken van deze dag. Buitenspelen is een groot goed. In veel landen is er weinig of geen mogelijkheid om te genieten van de natuur, de buurt en de veiligheid om je heen. Des te belangrijker om ieder kind bewust te maken van hun omgeving. Daarnaast is het ook gezond om te bewegen; buitenspelen levert een waardevolle bijdrage aan de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen.

Er is een prijs te winnen …….

Vandaar dat het Leefbaarheidsteam Ermelo samen met de buurtsportcoaches Heel Ermelo beweegt en de Vliegende Brigade een actieve sport- en spelmiddag in de wijk aanbiedt, voor de meest actieve en/of origineelste straat die aan de buitenspeeldag deelneemt.
Door u aan te melden als wijk/ straat via info@leefbaarheidsteamermelo.nl maakt uw wijk kans op deze prijs. Daarnaast kunnen wij waar nodig ondersteunen en komen wij graag een kijkje nemen bij u in de wijk/straat op 8 juni a.s.
Voor meer informatie over de buitenspeeldag: kijk op jantjebeton.nl

……………………………………………………

 

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl of bellen met Monique Tuns 06 46 89 30 21

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.