Opgelet! Woon jij in wijk oost?

Ben of ken jij iemand die in wijk Oost woont en die wil meedenken over zijn of haar leefomgeving? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor een (digitale) brainstormsessie.
Omdat wij het belangrijk vinden hoe je over de buurt denkt hebben wij daarom een aantal vragen op papier gezet die ons hier een goed beeld van kunnen geven. Deze vragen willen wij door middel van een digitale brainstorm via Google Meet graag behandelen.
Onze vraag is wie hier aan wil deelnemen. Normaal gesproken hadden wij je graag fysiek uitgenodigd, maar door de aangescherpte Corona maatregelen is dit helaas (nog) niet mogelijk.
Woon je dus in wijk Oost? Of ken je iemand? (zie kaartje) Dan willen wij jullie uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn of tag die persoon!
Bijgaand de vragen die wij willen bespreken met jullie. Uiteraard is er ook ruimte voor andere idee├źn en thema’s die jullie bezig houden en betrekking hebben op wijk Oost.
– Hoe zie jij jouw omgeving op dit moment?
– Wat vindt je van jouw woonomgeving?
– Is er iets dat je graag zou willen veranderen in jouw woonomgeving?
– Hoe vindt je dat de bewoners in de buurt met elkaar omgaan?
– Heb je iets gezien waarvan het leuk zou zijn als dat ook in jouw woonomgeving zou zijn?
– Zou je het leuk vinden om met een aantal buurtbewoners een activiteit te organiseren om iets aan te pakken in jouw woonomgeving?
Enthousiast geworden? Stuur een e-mail naar p.trap@leefbaarheidsteamermelo.nl en je krijgt van ons de uitnodiging voor de digitale ontmoeting!
« « | » »

Commententaren zijn gesloten.