Prijsuitreiking Leukste straat van Ermelo 2015

Elkaar ontmoeten is mooi om elkaar nog beter te leren kennen en gezamenlijk meer betekenen voor je buurt.

Vanuit deze gedachte heeft het Leefbaarheidsteam Ermelo de burendag gefaciliteerd door de “ Leukste straat van Ermelo” te organiseren. Deelnemers aan Burendag konden zich ook aanmelden voor de Leukste straat van Ermelo en maakte daarmee kans op een picknicktafel. Verder hebben deelnemers die dat wilden een buurtkerstboom aangeboden gekregen.

Dit jaar hebben bewoners van de Klaverlaan de eerste prijs hebben veroverd. De jury vond hen de meest creatieve invulling hebben van deze dag.
klaverlaan 1          klaverlaan 2

Op 15 december hebben Joop v.d. Borg en Jolanda Molemaker van het Leefbaarheidsteam Ermelo deze prijs overhandigd. De prijs een picknick bank gemaakt door leerlingen van het Emaus college is al drumbelend overgedragen aan de buurt. De Brabander Arjon probeert Ermelo enthousiast te maken voor drumbledance. Dit is bij de Klaverlaan goed gelukt. De bewoners, kinderen en het Leefbaarheidsteam deden hier leuk en gezellig aan mee.

Het leefbaarheidsteam heeft de buurten gevraagd tijdens deze donkere dagen gezamenlijk iets te doen om de kerstboom in hun buurt en zelf te zorgen voor het versieren van de boom en opruimen.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.