Persbericht van De Parasol, december 2017

Inloophuis De Parasol

 

Welkom in De Parasol

Een ‘huiskamer’ waar iedereen van harte welkom is voor een praatje, een spelletje, om een tijdschrift te lezen, om mee te doen met een activiteit of eens gezellig samen te eten. Een plek van ontmoeting en aandacht voor elkaar. U bent vrij om te komen en te gaan.

Activiteiten

Woensdag: op woensdagmorgen 6 december laten we dia’s zien van de Open dag in juli, van de Burendag in september en van de overhandiging van de door ons gemaakte dekens in Bulgarije. Elke laatste woensdagmorgen van de maand kunt u gratis breien voor een goed doel, wol is aanwezig. Vooraf drinken we om 10 uur eerst een kopje koffie of thee.

Donderdag: Elke donderdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur kunt u meedoen met Jeu de Boules. Bij slecht weer kiezen we binnen een ander spel om te spelen en hebben we een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vrijdag: activiteiten voor wie dat wil. Vrijdagmorgen 8 december maken we een krans van kerstballen. Vrijdagmorgen 15 december maken we een ronde kerstschikking, eigenlijk een kersttaartje. Een mooi bord of een schaal meenemen mag. Kosten per activiteit € 2.50. We beginnen om 10 uur met een kopje koffie of thee.

Samen eten aan een gedekte tafel

kan op zondagmiddag 10 en 24 december. Er wordt dan een uitgebreide broodmaaltijd geserveerd.  U kunt zich opgeven t/m uiterlijk vrijdagmorgen vóór de betreffende maaltijd in De Parasol tegen betaling van € 3.00

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden op vrijdagmorgen 5 januari 2018.

 

Openingstijden:

Woensdagmorgen en vrijdagmorgen: van 10.00 tot 12.00 uur

Donderdagmiddag: van 13.30 tot 15.00 uur (Jeu de Boules)

Zondagmiddag: van 12.00 tot 14.30 uur

 

Buurthuiskamer De Parasol, Oude Telgterweg 203, 3853 PG Ermelo (ingang sportterrein De Zanderij). Zie ook: www.inloophuisdeparasol.nl

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.