Persbericht van De Parasol, maand november 2017

Buurthuiskamer De Parasol

Loop eens binnen en voel u welkom!

Wij zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan wat gezelschap, ongeacht religie of afkomst, met de mogelijkheid deel te nemen aan activiteiten en het gebruiken van een uitgebreide broodmaaltijd. De (gratis) koffie en thee staan klaar.

Activiteiten

Woensdag: op woensdagmorgen 1 november komt de Stichting W.M.O. ons informeren over Maatschappelijk welzijn en de mogelijkheden. Elke laatste woensdagmorgen van de maand kunt u gratis breien voor een goed doel, wol is aanwezig. Vooraf drinken we om 10 uur eerst een kopje koffie of thee.

Donderdag: Elke donderdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur kunt u meedoen met JEU DE BOULES. Bij héél slecht weer kiezen we binnen een ander spel om te spelen en hebben we een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vrijdag: creatieve ontmoetingen vinden plaats op vrijdagmorgen. Vrijdagmorgen 10 november maken we een winterlandschap: een plank met mos, bloemen en decoratie. Op vrijdagmorgen 24 november maken we kerstkaarten met knopen. Kosten per activiteit € 2.50. We beginnen om 10 uur met een kopje koffie of thee.

Samen eten aan een gedekte tafel

kan op zondagmiddag 12 en 26 november. Er wordt dan een uitgebreide broodmaaltijd geserveerd.  U kunt zich opgeven t/m uiterlijk vrijdagmorgen vóór de betreffende maaltijd in De Parasol tegen betaling van € 3.00

Openingstijden:

Woensdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

zondagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur

Buurthuiskamer De Parasol, Oude Telgterweg 203, 3853 PG Ermelo (ingang sportterrein). Meer informatie is te vinden op: www.inloophuisdeparasol.nl

_______________________________________________________________________

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.