Persbericht van De Parasol, september 2017

 

 Inloophuis De Parasol:

Loop eens binnen en voel u welkom!

 Wij zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan wat gezelschap, ongeacht religie of afkomst, met de mogelijkheid deel te nemen aan activiteiten en het gebruiken van een uitgebreide broodmaaltijd. De (gratis) koffie en thee staan klaar.

 Activiteiten

Woensdag: op woensdagmorgen 6 september geeft het Leefbaarheidsteam Ermelo antwoord op de vraag: wat kan het Leefbaarheidsteam doen voor de bewoners van wijk West. Elke laatste woensdagmorgen van de maand kunt u gratis breien voor een goed doel, wol is aanwezig. Vooraf drinken we om 10 uur eerst een kopje koffie of thee.

Donderdag: sinds jongstleden 3 augustus hebben we er een nieuwe sportieve activiteit bij: we spelen JEU DE BOULES op de baan voor ons nieuwe onderkomen aan de Oude Telgterweg 203. Elke donderdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur. Ballen zijn aanwezig, spelregels ook, maar het gaat vooral om gezellig het spel met elkaar te spelen, ervaring is niet vereist. Na afloop is er koffie of thee.

Vrijdag: creatieve ontmoetingen vinden plaats op vrijdagmorgen. Vrijdagmorgen 15 september maken we een bloemstukje met hortensia als basis. Je hoeft niets mee te nemen. Vrijdagmorgen 29 september gaan we een fotolijstje versieren. Neem gerust een foto van 10×15 cm mee! Hartelijk welkom! Kosten per activiteit € 2.50.

De landelijke Burendag van 22 september 2017

Op vrijdag 22 september doen wij mee met de landelijke Burendag van het OranjeFonds van 10.00 – 16.30 uur. We beginnen met koffie of thee met taart. U kunt daarna meedoen met een workshop bloemen in kalebas. Om 12.00 uur serveren we een kleine lunch. Vanaf 13.30 uur is er muziek en kunt u Jeu de Boules spelen. Om 14.00 uur serveren we een High Tea en zijn er spelletjes aanwezig.

Meer informatie op www.inloophuisdeparasol.

Samen eten aan een gedekte tafel

kan op de zondagmiddagen 10 en 24 september. Er wordt dan een uitgebreide broodmaaltijd geserveerd. U kunt zich opgeven t/m uiterlijk vrijdagmorgen vóór de betreffende maaltijden in De Parasol tegen betaling van € 3.00.

 

Openingstijden:

Woensdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

zondagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur

 

Inloophuis De Parasol, Oude Telgterweg 203, 3853 PG Ermelo (ingang sportterrein EFC). Meer informatie is te vinden op: www.inloophuisdeparasol.nl

_______________________________________________________________________

 

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.