Programma Inloophuis De Parasol

Inloophuis De Parasol             

www:inloophuisdeparasol.nl

De Parasol, een pleisterplaats

op doortocht in het leven van alledag. Wij bieden een plek van ontmoeting en aandacht voor elkaar met de mogelijkheid deel te nemen aan activiteiten en het gebruiken van een warme maaltijd. Wij zijn er voor iedereen die daar behoefte aan heeft, ongeacht religie of afkomst. Voor de liefhebbers hebben we een huiskamerbibliotheek en een ruilhoek.

Creatieve ontmoetingen. Woensdagmorgen 5 april komt kunstenaar Gery van Rijn met ons schilderen! Met diverse soorten materiaal en kleuren gaan we ons eigen kunstwerk maken. Kosten € 5.00. Vrijdagmorgen 14 april maken we een vrolijk paasbloemstuk in een oase-ring en op vrijdag 28 april maken we een schelpenbol. Vooraf om 10 uur drinken we eerst een kopje koffie of thee, Kosten per (vrijdag)activiteit € 2.50. Elke laatste woensdagmorgen van de maand kunt u gratis breien voor een goed doel.

Gezellig samen eten kan op zondagmiddag 9 en 23 april. U kunt zich opgeven t/m uiterlijk vrijdagmorgen voor de betreffende maaltijd in De Parasol, tegen betaling van € 3.00. Meer informatie vindt u op de geheel vernieuwde website.

Openingstijden:

Woensdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Zondagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur

De Parasol is gevestigd in Wijkcentrum De Leemkuul,

Eksterstraat 134 in Ermelo-West

__________________________________________________________________________PRogramma Inloophuis De Partasol

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.