Terugblik op Burendag 2016 in Ermelo; Kolevaarserf uitgeroepen tot leukste straat

Burendag in Ermelo pakte heel zonnig uit!
Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september jl. werd er in verschillende straten van Ermelo Burendag georganiseerd. Mede door het weer werd het een geslaagd weekend, de buurten zijn actief en fanatiek bezig geweest.
Vrijdag deed de Parasol de aftrap voor Burendag 2016. Er werden o.a. liedjes gezongen door kinderen van de Bernardschool, bij de Amaniet werd gesport samen met de kinderen van de Cantharel.
Zaterdag waren de buurten aan de beurt. Aan de Kolevaarserf hielden de bewoners een gps- tocht,  terwijl in de Valkenhof/Sperwerhof op de nieuwe baan op het Haegenveld jeu de boules werd gespeeld.  Aan de Hoge Kamp konden kinderen zich laten schminken en oud- Hollandse spelletjes spelen. In de Meerkoetstraat hielden buurtgenoten een grote BBQ, waar veel omwonenden aanwezig waren. Op de Kamperfoeliehof hadden de bewoners foto’s opgehangen van alle bewoners van vroeger en nu.  Het AZC hield een open dag met verschillende spellen. Ook daar veel aanloop en veel belangstelling.

foto-groep foto-burendag dsc06175

De deelnemende straten werden allemaal bezocht door burgemeester Baars, vergezeld van wethouder Klappe en leden van het Leefbaarheidsteam. De Kolevaarserf werd, bij monde van de burgemeester, benoemd tot leukste straat van Ermelo 2016.
De straat heeft een voucher gewonnen met een BBQ pakket. Dit pakket is gesponsord door Slagerij van Elten en het Leefbaarheidsteam.

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.