Uitnodiging en enquete wijkschouw zuid

U kent uw eigen buurt/wijk natuurlijk het best. Kent u ook de mensen in uw straat? Heeft u het met hen wel eens over uw omgeving? Of doet u dat juist niet maar heeft u wel duidelijke ideeën over hoe het beter kan in uw omgeving? We (het Leefbaarheidsteam, voorheen het wijkteam) willen samen met u kijken wat er speelt in uw wijk. Daarom vragen wij u de bijgevoegde vragenlijst in te vullen. Verder organiseren wij graag een gelegenheid waarin u anderen kunt ontmoeten en meer informatie over uw wijk (wijk Zuid) kunt vinden.

Daarom nodigen wij u van harte uit om op woensdag 28 oktober tussen 15.00 uur – 20.00 uur bij ons binnen te lopen. Wij zijn deze middag en avond te vinden in de Gondelier, Suikerbakker 40 en gaan graag met u in gesprek.

Daarnaast zijn diverse organisaties/verenigingen uit wijk Zuid aanwezig, o.a. Uwoon en Calluna. Voor onze jonge buurtbewoners zijn leuke activiteiten aanwezig.
Heeft u de wijk ook iets te bieden of te laten zien? Laat het ons weten dan reserveren wij daar graag ruimte/ een tafel voor. Wij zijn geïnteresseerd in niet-commerciële ideeën.

Klik hier voor de vragenlijst

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.