Wijkschouw in wijk West

Zoals aangekondigd wordt dit jaar de wijkschouw gehouden. Samen met het Leefbaarheidsteam Ermelo organiseert Wijkvereniging Ermelo West dit evenement op woensdag 11 mei 2016.

Wat vinden we belangrijk in onze wijk, de plek waar we wonen? Hoe ervaren wij de veiligheid, verkeersstromen, speelmogelijkheden en de leefbaarheid(schoon-heel-veilig-ontmoeten en sociaal). We wonen samen in de wijk. Kijk alstublieft even goed rond. Wat gaat goed, wat zou anders kunnen en wat kunt u er zelf aan bijdragen.

U kunt schriftelijk reageren naar de wijkvereniging, met als adressering Wijkvereniging Ermelo West, Koperwiek 21, 3853 DR Ermelo. Of per e-mail: wijkvereniging@ermelowest.nl dit tot uiterlijk 2 mei 2016.

 

Enquête

Als onderdeel van de wijkschouw in uw wijk vragen wij u een enquête digitaal in te vullen op deze website. Als u niet in de gelegenheid bent om deze digitaal in te vullen, kunt u een papieren versie afhalen en inleveren bij het wijkkantoor aan de Eksterstraat 106a. Het wijkkantoor is geopend op donderdagochtend 9.00 – 10.00 uur. De enquête is beschikbaar van 12 april t/m 27 april. Hartelijk dank alvast voor het invullen.

Vorig jaar zaten we in een overgangsfase. Niet alles van de vorige wijkschouw kon naar wens worden afgehandeld. Dit jaar willen we dit duidelijker doen samen met u en alle partners.

 

Het programma:

De fietstocht, bedoeld om bij de door u aangegeven aandachtspunten te gaan kijken en u mogelijk te spreken indien u dit heeft aangegeven. Aanvang van de fietstocht is 15.30 uur bij de Parasol-Leemkuul. De Parasol is om 15.00 uur open voor een kopje koffie of thee voor de genodigden. Vanuit de Parasol wordt de route gefietst.

Vanaf 18.30 uur is wordt er een inloop in de Leemkuul georganiseerd. U kunt dan mee denken of geïnformeerd worden over o.a. de onderwerpen: groenvoorziening/bomen en verkeer/parkeren.

Wij nodigen u van harte uit namens de Wijkvereniging West, Leefbaarheidsteam/ Sociaal Team Ermelo en de gemeente Ermelo. Wij sluiten uiterlijk om 21.00 uur af.

« « | » »

1 reactie

  • R. Taminiau plaatste een reactie op: 8 mei 2016 om 14:42

    Helaas is de deadline verstreken. Mea culpa! Maar wellicht kan het volgende nog aandacht krijgen indien dit toevallig op de geplande route ligt.
    Na de vorige wijkschouw is door de gemeente werkzaamheden uitgevoerd om het looppad naast de speeltuin achter de Arendshorst school te vereffenen. Dit pad loopt door achter de woningen nrs. 191 t/m 197 van de Zwaluwstraat waar grote kuilen en gevaarlijk oneffenheden in zitten. Bij regen staat dit pad on water. Bij genoemde werkzaamheden heeft de gemeente dit gedeelte niet meegenomen terwijl de noodzaak dringend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *