Zet West op de kaart !

Het Leefbaarheidsteam Ermelo heeft als doelstelling om initiatieven in de wijk te ondersteunen. Het kan gaan om de jaarlijkse Burendag, maar ook om activiteiten die de buurt of een bewoner zelf heeft bedacht. In overleg met Wijkvereniging West is gekeken hoe we de kennis van die activiteiten kunnen bundelen. Door bundeling van die kennis kunnen bewoners/organisaties elkaar nog meer versterken. Kortom: Zet West op de kaart !

Organiseert u mee aan activiteiten in West ? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de avond, die in onderstaande aankondiging wordt toegelicht.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij info@leefbaarheidsteamermelo.nl en/of bij Jolanda Molemaker, sociaal werker/opbouwwerker. Zij is bereikbaar onder nummer 06-20700580

Aankondiging:

logo-leefbaarheidsteam

 

Uitnodiging november 2016

Bent u benieuwd wat er in uw buurt te doen is aan sociale activiteiten? Kom dinsdagavond 29 november 19.30 – 21.00 uur naar de Parasol, Eksterstraat 134. U vertelt kort wat u doet. Anderen vertellen kort wat zij doen. Aan het eind van de avond hebben we letterlijk een kaart waarop staat waar wat er te doen is in wijk West. Deze kaart wordt gebruikt om aan Ermelo te laten zien wat er allemaal gebeurt in West en komt op onze website te staan. Kom inspiratie op doen en help ons Ermelo West op de kaart te zetten.

U bent van harte uitgenodigd om te komen. Kent u organisaties in West of actieve inwoners van West die willen komen op deze avond? Laat het ons weten.

Wij hopen u te ontmoeten op dinsdagavond 29 november om 19.30 uur. Aanmelden kan via onderstaand e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Het Leefbaarheidsteam Ermelo,
Jolanda Molemaker (opbouwwerker)
Joop van der Borg (regisseur wijkgericht werken)
Mireille Heemskerk (coördinator)
Monique Tuns (ambulant jongerenwerker)
0341-567365 • info@leefbaarheidsteamermelo.nl www.leefbaarheidsteamermelo.nl

 

« « | » »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.