Vragenlijst Wijk West

Stap 1 van 11

 • Beste buurtbewoner,

  Wij zijn benieuwd hoe u uw eigen wijk ervaart: Bent u tevreden over uw wijk? Zijn er dingen voor verbetering vatbaar? Heeft u voldoende contacten in uw eigen omgeving? Mist u (sociale) voorzieningen in uw wijk? Welke activiteiten wilt u doen in uw wijk? De uitkomsten van deze enquête worden gebundeld zodat duidelijk wordt welke ideeën leven in de wijk. De uitkomsten zullen eind mei worden gepubliceerd op de websites van wijkvereniging West en van het Leefbaarheidsteam.

  Om eventueel meer informatie te kunnen opvragen en om met u samen te kunnen werken aan verbetering van uw wijk, vragen wij u uw contactgegevens in te vullen. Wilt u liever anoniem blijven dan kunt u die invulling onder aan de vragenlijst achterwege laten.

  Mede als onderdeel van de wijkschouw die plaats zal vinden op 11 mei aanstaande, vragen wij u deze enquête in te vullen en terug te sturen. Dat kan in de periode van 12 t/m 17 april. In diezelfde periode is de enquête op papier af te halen en op donderdagochtend tussen 09.00 – 10.00 uur in te leveren bij het wijkkantoor in de Eksterstraat 106a. Als het wijkkantoor gesloten is kunt de enquête in de brievenbus deponeren.

  Deze enquête is vooral bedoeld om een algemene inventarisatie van ideeën en meningen van u als wijkbewoners te krijgen over de leefbaarheid, over het prettig wonen in uw wijk/buurt.

  De enquête richt zich niet op meldingen Als u deze meldingen wilt doen met de bedoeling dat deze opgepakt worden door bijvoorbeeld politie, gemeente of buurtbemiddeling, geef deze dan rechtstreeks door aan de betreffende instantie.

  Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan deze enquête.

 • Wat vindt u het mooist, het best of het sterkst aan uw buurt en/of wijk