Vragenlijst enquete wijkschouw zuid

Stap 1 van 11

 • Beste buurtbewoner,

  U kent uw eigen buurt/wijk natuurlijk het best. Kent u ook de mensen in uw straat? Heeft u het met hen wel eens over uw omgeving? Of doet u dat juist niet maar heeft u wel duidelijke ideeën over hoe het beter kan in uw omgeving? We (het Leefbaarheidsteam, voorheen het wijkteam) willen samen met u kijken wat er speelt in uw wijk. Daarom vragen wij u de bijgevoegde vragenlijst in te vullen. Verder organiseren wij graag een gelegenheid waarin u anderen kunt ontmoeten en meer informatie over uw wijk (wijk Zuid) kunt vinden.

  Daarom nodigen wij u van harte uit om op woensdag 28 oktober tussen 15.00 uur – 20.00 uur bij ons binnen te lopen. Wij zijn deze middag en avond te vinden in de Gondelier, Suikerbakker 40 en gaan graag met u in gesprek.

  Daarnaast zijn diverse organisaties/verenigingen uit wijk Zuid aanwezig, o.a. Uwoon en Calluna. Voor onze jonge buurtbewoners zijn leuke activiteiten aanwezig. Heeft u de wijk ook iets te bieden of te laten zien? Laat het ons weten dan reserveren wij daar graag ruimte/ een tafel voor. Wij zijn geïnteresseerd in niet-commerciële ideeën.

  Vul hieronder het vragenformulier in.

  Met een vriendelijke groet,
  Het Leefbaarheidsteam

 • Wat vindt u het mooist, het best of het sterkst aan uw buurt en/of wijk