Koffiepakket voor buurtactiviteit

Ben je van plan een buurtactiviteit te organiseren? Of ga je samen aan de slag in jouw straat/buurt? Dan kun je een koffiepakket bij ons aanvragen.

Laat ons weten wat je gaat doen, op welke dag, in welke straat en met hoeveel buren. Als je voldoet aan de volgende voorwaarden dan is het koffiepakket voor jullie.

  • Er doen minimaal 5 huishoudens uit jouw straat/buurt mee.
  • Het gaat om een buurtactiviteit in jouw straat/buurt die je samen met je buren in maart, april, mei of juni 2024 organiseert.
  • De deelnemers geven toestemming om de buurtactiviteit o.v.v. de deelnemende straat op FB/website/nieuwsbrief van het Leefbaarheidsteam te zetten.
  • Na de activiteit wordt een kort verslagje met een aantal foto’s ingestuurd, daarmee kunnen we andere buurten weer inspireren.

De aanvraag mag tot 2 weken voor de buurtactiviteit per email gestuurd worden naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl. Je krijgt bericht wanneer het pakket kan worden afgehaald. Het koffiepakket bevat koffie/thee, een bon voor wat lekkers erbij, koffiefilters,  suiker/melk, bekers en roerstaafjes. We stellen een aantal pakketten beschikbaar. Wacht niet te lang met aanvragen, want OP=OP. Als je gebruik maakt van dit koffiepakket dan kun je voor deze activiteit geen aanspraak maken op een financiële bijdrage van het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Jolanda Molemaker van het Leefbaarheidsteam. Zij is te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag op het nummer 06-20700580.